Ugrás a tartalomra

Balaton Bútor 125+

2023.12.05.

A Balaton Bútor születésnapi beszámolója

A Budapest Design Week 2023 hivatalos eseményeként októberben tartottuk Balaton Bútor 125+ elnevezésű rendezvényünket, melyet eredetileg a Bútorgyár 125 éves évfordulójára terveztünk.

Az élet, benne egy világjárvánnyal azonban átírta a forgatókönyvet, így néhány évvel később, de egy neves eseményhez csatlakozva tartottuk meg bemutatónkat, ahova elsősorban építészeket, belsőépítészeket invitáltunk és bemutattuk gyárunk újdonságait. Emellett az év folyamán számos külföldi és belföldi kiállításon, vásáron veszünk részt, ahol nemcsak hasznos tapasztalatokat szerzünk, de a közönségnek is megmutatjuk tudásunk legjavát. A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhányat: Interzum Kölnben, Salone del Mobile Milánóban, a Hungexpo területén az OtthonDesignon vagy a Construmán. Emellett rendszeresen részt veszünk a Fabunio kiállításain is, de akár a Nemzeti Múzeumban megrendezett kiállításhoz is örömmel járultunk hozzá bútorral ugyanúgy, mint képzőművész kiállításához. Széles a paletta, hiszen a bútorgyár termékkínálata is bőséges ! Rendszeresen együttműködünk hazai és külföldi formatervezőkkel, akikkel nem csak különböző projektjeinken, de saját termékek fejlesztésén is dolgozunk.

Budapesten a 13. kerületi bemutatótermünkben várjuk a bútoraink iránt érdeklődőket, de a gyár veszprémi telephelyén is örömmel fogadjuk partnereinket, vásárlóinkat!

 

A Balaton Bútor a Fabunio tagja.