Ugrás a tartalomra

Best Practice címmel díjazták a Woodigitalt

2023.02.02.

​​​​​​​Megszületett a döntés! A francia Erasmus+ nemzeti ügynökség elégedettségét a projekt magas színvonalú megvalósítását és eredményét illetően "best practice-jó gyakorlat" címkével fejezte ki a WOODigital project felé.

A projekt zárójelentésének vizsgálata a francia nemzeti Erasmus+ Ügynökségnél eredményesen zárult. A vizsgálatot az Európai Bizottság által meghatározott kritériumok alapján végezték el, amelyek a projekt relevanciájára, a projekt végrehajtásának általános minőségére, hatására, minőségére és terjesztésére vonatkoztak.

Küldetésünk teljesült! A tanfolyam 5 modulja 5 nyelven érhető el, nemzetközi szinten használják és terjesztik, a Google analitika jelentései szerint a közép-európai országoktól Kínán át az Egyesült Államokig terjednek a nézettségek. Legutóbbi, tavaly októberi feljegyzéseink szerint összesen 158 felhasználó volt jelen a platformon, illetve összesen 251 tanúsítványt adtunk ki.

A WOODigital három különleges mobilitási lehetősége összesen 224 résztvevőt mozgatott meg mind az öt európai országból, hogy tudásukat valós szakmai helyzetekben alkalmazzák, innovatív képzési tervezési módszereket használjanak, interkulturális készségeket szerezzenek, valamint tapasztalatot cseréljenek és dolgozzanak együtt más európai országok fa- és bútoripari képviselőivel. Mindez lehetővé tette a fa- és bútoripari ágazatban dolgozó partnerek európai hálózatának létrehozását, mely egy közös európai projekt, a WOODigital keretében valósult meg.

A "jó gyakorlat" elismerő cím megosztása remek alkalom a projektpartnerek számára, hogy ismét meghívjuk Önt a WOODigital online tanfolyamunk, a www.woodigital.eu felfedezésére.

Ezúton tájékoztatjukuk Önöket arról is, hogy konzorciumunk folytatja a közös munkát egy új Erasmus+ projektben, a WOODcircle-ben, amely a körforgásos gazdaságnak és a faipari szakemberek zöld készségeinek fejleszésére irányul. A projektről és az új képzési lehetőségekről rövidesen további információk állnak rendelkezésre a következő címen: https://www.woodcircle.net/.