Ugrás a tartalomra

Fabunió az OTTHONDesign-on

2023.04.12.

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítás szakmai részét erősítette a Magyar Fa- és  Bútoripari Szövetség által szervezett Értékteremtő fa- és bútoripar konferencia, az Ezerszínű fa című kiállítás, valamint a WOOD LIKE Workshop, melyeken keresztül a hazai bútorgyártás, bútortervezés és képzés is figyelmet kapott.

2023.március 30-án került megrendezésre a OTTHONDesign színpadán az Értékteremtő Fa- és Bútoripar elnevezéső konferencia, ahol mind a laikusok, mind pedig a szakma képviselői számára is hasznos és érdekes információk hangzottak el az ágazatban zajló folyamatokról.

A kiállítás egész ideje alatt a G Pavilon 505C2 standján a Fabunió korábban nagy sikerrel megrendezett Ezerarcú fa című kiállításának pop-up változatát tekinthették meg a látogatók.

Wood Like Workshop 2023-ban is a Kiállítás legkedveltebb standjai között szerepelt. Az érdeklődőket a Kozma Lajos Faipari és Kreatív Technikum diákjai és oktatói vezették be a fával való munka szépségeibe. A workshop fő támogatója a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. Köszönjük tagjainknak, a JAF Holz Ungarn-nak, a Kálmán Kft-nek és az Attila-fának, hogy alapanyaggal hozzájárultak a foglalkozásokhoz.

támogatónik, együttműködő partnereink