Ugrás a tartalomra

Jelentkezz kurzusunkra!

2022.07.25.

Már elérhető a WOODigital online kurzus, melyet a Magyar Bútor és Faipari Szövetség egy ERASMUS+ pályázat keretében több más uniós országgal együttműködve fejlesztett.

A kurzus anyagát a Magyar Bútor és Faipari Szövetség egy ERASMUS+ pályázat keretében több más uniós országgal együttműködve fejlesztette.

A projektről röviden: Az európai vállalatok olyan digitálisan kompetens faipari szakembereket keresnek, akik naprakészek az Ipar 4.0 gyakorlatát és elveit illetően. A WOODigital projekt egy duális képzési rendszer kidolgozását célozza meg, amely olyan fiatalok digitális készségét fejleszti, akik érdeklődnek a fa- és bútoripari szektor által nyújtott vállalkozási- és munkalehetőségek iránt.

Jelenleg a tanfolyam online tesztelése zajlik, ezért most olyan 18-35 év közötti fiatalokat keresünk, akik a faiparban tanulnak, dolgoznak, vagy munkájuk, tanulmányaik révén kapcsolatban állnak vele.

A kurzus elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, illetve a tesztszemélyeknek egy egyalkalmas faipari mentorálást (p. kezdő vállalkozás fejlesztése) ajánlunk fel.

A tanfolyam itt található:
https://course.woodigital.eu/

A projekt előzménye a digitális faipari menedzserek képzésére irányuló EQ-Wood (csak angolul), illetve szintén Erasmus+ pályázat keretében már készülünk a folytatásra is.

A tesztképzés elvégzése nagyban segíti azt a célunkat, hogy minőségi tananyag előállításával tudjuk segíteni hallgatóinkat.

A jelentkezéseket e-mailben ( iroda@fabunio.hu ), vagy telefonon ( +36 30 689 5206 ) várjuk.