Ugrás a tartalomra

Már elérhető a WOODigital online tanfolyam

2022.07.09.

A WOODIGITAL tanfolyam kifejezetten a fa- és bútoipari ágazat számára készített, az Ipar 4.0 szellemiségét a gyakorlatba ültető tanfolyam. Az e-learning platformba integrált tananyag öt nyelven érhető el: angolul, franciául, spanyolul, olaszul és magyarul.

A tanfolyam öt tanegységből, összesen húsz tananyagból áll, teljes időtartama körülbelül 25 óra. A tanfolyam tanegységei következők:

- Ipar 4.0

- 4.0 Szoftver

- 4.0 Gépészet

- 4.0 Gyártásmenedzsment

- Körforgásos gazdaság

Minden tananyag minden fejezete magával ragadó és változatos anyagokat tartalmaz: rövid videókat, esettanulmányokat, olvasmányokat, prezentációkat, gyakorlatokat és egyéb kiegészítő forrásokat.

Az egyes fejezetek végén a tanulóknak lehetőségük lesz arra, hogy egy feleletválasztós teszt segítségével értékeljék a megszerzett ismereteket. A tanfolyamot elvégzők minden egyes sikeres tesztről tanúsítványt kapnak, és ha mind az öt tesztet sikeresen teljesítik, akkor a WOODIGITAL tanfolyamról is kapnak egy 4. EQF-szintű és egy ECVET kreditpontos záró tanúsítványt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a korszerű digitális, környezettudatos és vezetői készségek elsajátítására. Legyen kompetens ASZTALOS 4.0 és járuljon hozzá a fa- és bútoripar digitális és zöld átalakulásához!

A tanfolyam és a projekt többi eredménye szabadon elérhető a www.woodigital.eu weboldalon.