Ugrás a tartalomra

MVGYOSZ adománygyűjtés

2022.07.25.

A magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének idei nagy célja, hogy korszerűsítsék és komfortosabbá tegyék balatonboglári üdülőjüket, ahol egyszerre közel 50 fő pihenhet nyugodt és biztonságos körülmények között, tavasztól őszig egyhetes turnusokban, igen kedvező áron.

Az üdülőt látássérült szövetségi tagok és kísérőik (családtagok, barátok) veszik igénybe lassan hatvan éve, többen közülük évek vagy évtizedek óta minden nyáron visszajárnak. Ez idő alatt a létesítményben csak a szükség szerinti karbantartásra és kisebb felújításokra volt lehetőségük, a berendezések mostanra elhasználódtak és bár folyamatosan napirenden van a létesítmény újjáépítése, a pihenés lehetőségét addig is szeretnék biztosítani az éves szinten több száz igénylőnek, amíg erre móduk nyílik.
Tárgyi adományokból kívánják az üdülőt kicsit korszerűsíteni, a vak és gyengénlátó vendégek, illetve kísérőik nyaralását valamivel kényelmesebbé tenni.

Ehhez az alábbiakra van szükségük: 50 db egyszemélyes ágy és/vagy matrac, 50 db ebédlőszék, 3 db kanapé fotelekkel vagy sarok ülőgarnitúra a társalgókba, 30 db kerti szék és hozzájuk kisasztal a teraszokra, 10 db napozóágy, 5 db pad a stégre és a teraszokra.

A tárgyi adomány értékének alapján vállalatuk besorolásba kerül támogatói rendszerükbe, mely alapján szövetségük is igyekszik viszonozni felajánlásokat a rendelkezésre álló lehetőségeiokhez mérten.

Az adományokkal kapcsolatos ügyintézést Mocskonyi Nóra, vállalati adományszerző végzi.

Elérhetőségek: adomany@mvgyosz.hu +36202604578