Ugrás a tartalomra

Szakmai vásárok 2022. nyár

2022.06.28.

Összeállítottunk nektek egy válogatást arról, hogy milyen szakmai programokra érdemes kilátogatni idén nyáron.

The Manchester Furniture Show 2022
Bútor- és enteriőrbemutató
2023. július 22 – 25. 
Manchester, Egyesült Királyság

A kép eltávolítva.

Az Egyesült Királyság legnyugodtabb, legbarátságosabb és legkönnyebben látogatható bútor- és enteriőrbemutatójaként elhíresült Manchester Furniture Show egy kifinomult szezonközi vásárlási esemény.

https://thefurnitureshows.com/welcome

***

Texworld Paris 2022. 
Nemzetközi textil szakvásár
2022. július 4-6.
Párizs, Franciaország

A kép eltávolítva.

Az Apparel Sourcing Paris, az Avantex Paris, a Leatherworld Paris és a 25. évfordulóját ünneplő Texworld Paris szakkiállítások 3 napon keresztül mutatják be koncentráltan a divatmárkák alapvető globális kínálatát, a konfekciótól a luxusig.

Két év kihagyás után visszatérnek a tajvani pamutgyártók, a török ​​pavilon kiállítóinak száma megkétszereződött a tavaly februári kiadáshoz képest. Nagy választékkal tér vissza Korea és Pakisztán, valamint Indonézia, amely különösen a selyem és a selyemszerű szövetek terén mutat be különösen jó minőségű textilkínálatot. Mintegy húsz céggel jelen lesz Etiópia is, melyet két nemzetközi szervezet, a Solidaridad és a GIZ vezet, amelyek különösen aktívak az új CSR-orientált fejlesztési modellek népszerűsítésében.

Az Avantex Paris a fejlett és fenntartható divatot szolgáló innovatív megoldások szállítóit népszerűsíti. A vásár részeként szervezett Avantex Fashion Pitch minden évben a legjobb innovatív divat- és textilprojekteket jutalmazza. A kiválasztott jelöltek 5 perces pitch keretében mutatják be munkáikat a vásáron. Az induló vállalkozásoknak nemzetközi ismertséget biztosító díj az iparági szakemberek körében lehetővé teszi, hogy a nyertes standot nyerjen az Avantex következő kiadásán. A projektek 3 kategóriájába tartoznak: szolgáltatások, textil- és puha anyagok, valamint divattervezés. A finálé július 5-én lesz a vásáron.

Forrás:

https://texworld-paris.fr.messefrankfurt.com/paris/en.html

***

World Architectour
2022.  július 4-8. 
Padova, Olaszország

A kép eltávolítva.

Neves olaszországi bútormárkák, építészeti- és designmegoldások találkozása. A 2022-es esemény főszereplője Afrika lesz.

Forrás:

https://www.africaarchitectour.it/

***

Trendset 2022.
2022. július 9-11. 
München, Németország

A kép eltávolítva.

A nemzetközi lakás- és életmódvásár nyári kiadása, csak az ipar számára.

A TrendSet a maga nemében a dél-német nyelvterület legnagyobb szakvásáraként minden évben januárjábanban és júliusában mintegy 35 000 vásárlót és vezető döntéshozót vonz a kereskedelem minden területéről. Mintegy 40 országból 2500 márka és kollekció használja a TrendSetet új termékeinek bemutatására, így a látogatóknak lehetősége nyílik arra, hogy számos lakberendezési és életstílus-ágazat termékeiről már a kezdetektől tájékozódjanak, és rendelhessenek belőlük a következő, illetve az azt követő szezonra.

https://trendset.de/en/

***

Fensterbau/Frontale
Nürnberg, Németország
2022. július 12-15.

A kép eltávolítva.

Az ablakok, ajtók és homlokzatok világvezető szakkiállításának nyári kiadása.

A FENSTERBAU FRONTALE középpontjában az ipar, a kereskedelem, az automatizálás innovációi és más izgalmas funkciók állnak.

Forrás:

https://www.frontale.de/en

***

Holz-Handwerk 
2022. július 12-15 (új dátum!)
Nürnberg, Németország

A kép eltávolítva.

A nürnbergi HOLZ-HANDWERK, a faipari géptechnológiák, berendezések és kellékek európai szakvására, mely a faipari kézművesség számára az élő anyag, a fa megmunkálására összpontosít. A vásáron megjelennek a legújabb trendeket és újdonságok a fűrész- és csiszológépektől kezdve a famegmunkáló gépekig vagy a fakitermelő rendszerekig. Ez teszi a HOLZ-HANDWERK-et az faipari szakemberek egyik legfontosabb rendezvényévé az európai régióban.

A 42 országból érkező több mint 110 000 látogató és 1329 kiállító a HOLZ-HANDWERK kiállítási duóját a FENSTERBAU FRONTALE 2018 kiállítással együtt az iparág lenyűgöző fénypontjává tette.

Forrás:

https://www.holz-handwerk.de/en

***

Solex 2022. The Summer Outdoor Living Exhibition
2022. július 12-14. 
Birmingham, Egyesült Királyság

A kép eltávolítva.

A Solex a legnagyobb háromnapos rendezvény a kültéri lakberendezési szakmában. Az egyedülálló esemény összehozza a kültéri lakberendezési termékek vezető gyártóit, és bemutatja a tervezés, a környezetbarát gyártás, a fenntarthatóság, valamint a kiskereskedelmi és a szakmai piacra szánt termékek izgalmas újdonságait.

Forrás

https://www.solexexhibition.com/

***

Formex 2022.
2022. augusztus 23-25.
Stockholm, Svédország

A kép eltávolítva.

A Formex az északi régió legfontosabb belsőépítészeti találkozóhelye, ahol helyi és nemzetközi vevők, ügynökök, nagykereskedők, importőrök, tervezők, gyártók és a média képviselői jelennek meg, hogy a vásár kiállításai és előadásai által inspirálódhassanak a legújabb trendekről. Természetesen látogatóként is van lehetőség találkozásokra, kapcsolatépítésre és az újdonságok megtekintésére.

https://www.formex.se/

***

creativ salzburg
2022. augusztus 26-28. 2022.
Salzburg, Ausztria

A kép eltávolítva.

Augusztus 26-28-án kerül megrendezésre Ausztriában a creativ salzburg, az ajándékötletek, lakberendezési tárgyak és életstílus-termékek vására, melynek középpontjában a regionalitás, a fenntarthatóság és a természetesség áll. Témaköreik: "trend", "alpine", "chic", "home".

Forrás:

https://www.creativsalzburg.at/de/

***

Wood & Technology - Trä & Teknik 2022
2022. aug. 30.-szept. 2.
Göteborg, Svédország

A kép eltávolítva.

A Wood Products & Technology szakvásár és találkozóhely a fa felhasználásának gyakorlatilag minden aspektusát felöleli - az erdőgazdálkodástól a bútorgyártáson át az exportig, a fával való építkezéstől a kutatásig és az új anyagok létrehozásáig. Kézenfekvő helyszín mindazoknak, akik bármilyen módon fával dolgoznak és fát használnak a vállalkozásukban.

Forrás:

https://en.traochteknik.se/

***

Internationale Holzmesse és Holz&Bau 2022
2022. augusztus 31.- szept. 3.
Klagenfurt, Németország

A kép eltávolítva.

Nemzetközi szakvásár az erdészeti és fűrészipari, asztalosipari, ácsipari, fafeldolgozó, valamint a beszállítói ipar és a kereskedelem számára.

Forrás:

https://www.kaerntnermessen.at/veranstaltungen/international-wood-fair/?lang=en

***

Polyclose 2022
2022. augusztus 31. – szeptember 2.
Gent, Belgium

A kép eltávolítva.

Az ablak-, ajtó-, napvédő-, homlokzat- és bejárattechnika európai szakvására. A 20. ünnepi kiállításon a látogatók számos innovációra, meglepő újdonságra és új gyakorlati alkalmazásra számíthatnak. A belépés online, előzetes regisztrációval ingyenes, és kizárólag szakemberek számára biztosított.

https://polyclose.be/en