Ugrás a tartalomra

Török-magyar bútoripari találkozó

2024.03.04.

A török Mobiliyum küldöttsége 2024. március 5-én, kedden 10:00-18:00 között (érkezés az Önnek megfelelő időpontban) szakmai rendezvényt tart a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben, amelyre szeretnék meghívni Önöket. A találkozón való kommunikációt török-magyar tolmácsok segítik, vagy angol nyelven folytatható.

Az esemény remek lehetőséget kínál arra, hogy részletesebben megismerjék a vállalatot, továbbá, hogy új üzleti lehetőségeket fedezzenek fel.

A rendezvény alatt a parkolás ingyenes.

Vidékről való felutazás esetén az útiköltséget (autó, vonat, busz költség) a rendezvény szervezői fedezik.

A Mobiliyum júniusban Nemzetközi Bútorvásárt rendez Inegölben, Bursaban. Ennek alkalmából a most Budapestre látogató török partnerek szeretnék a magyar bútoripari cégek képviselőit Törökországba meghívni és ott vendégül látni. A részleteket a találkozón fogják elmondani.

Az esemény alatt  büféfogadással, frissítőkkel és ebéddel látják Önöket vendégül.

A rendezvény díjmentes, de a limitált férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött. A regisztrációs lap kitöltésével tudja biztosítani a helyét:

https://forms.gle/9WcuBjT81GhMDbti7

Az érkező török cégek listáját itt találja:

http://mobiliyum.com/en/firmalar

Amennyiben érdeklődnek részletes információk iránt az eseménnyel kapcsolatban, vagy szeretnének részt venni rajta, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot közvetlenül a szervezőkkel az alábbi elérhetőségeken:


Samu Veronika
06 70 425 7855 
veronika@veronikasamu.com

Meghívó (316.06 KB)