A program célja megismertetni az okos kisüzem működését, technológia elemeit és szakmai, műszaki alapjait, bemutatni azt működés közben és - szakemberek kötetlen előadásaival - közel hozni a hallgatósághoz. Időpont: 2021.03.18. 09.15-11.45, online.
Az esemény visszanézhető Youtube-csatornánkon.
Az esemény a GINOP53518201800072 számú pályazat keretei között valósulhatott meg.
Résztvevők:
Anest Szabadegyetem, Imos AG, SCM Group,Prominent Kft., Fabunio Junior munkacsoport
Program:
9:15
MEGNYITÓ
Parposz Tamás, Fabunio Junior
AZ ELŐADÓK BEMUTATÁSA
Cselényi József, Anest Csoport
9:25
LÁTOGATÁS RIMINIBE AZ SCM GROUP GYÁREGYSÉGÉBE
Massimo Gnolli régio vezető és M. Ambrogio CNC technológia szakértő (tolmácsolással)
ÉLŐ KAPCSOLÁSSAL GYÁRLÁTOGATÁS A CNC ÖSSZESZERELŐSORRA
Hogyan és kiknek készülnek a CNC gépek?
10:00
VISSZA A STÚDIÓBA
Kérdések, válaszok a technológiáról - búcsú Riminitől.
NESTING TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓ
Hol érdemes használni, milyen előnyei vannak egy 3-10 fős üzemben, hogy használható egy 100 fős gyárban? Miért vált a modern asztalos üzem pillérévé?
SZÜNET
10:30
HOGYAN HASZNÁLJUK AZ IPAR 4.0 TECHNOLÓGIÁVAL A NESTINGET
Cselényi József, Anest Csoport, stratégiai vezető
MI A TECHNOLÓGIAI SORREND, KIK A SZEREPLŐK, HÁNY EMBER KELL A KISÜZEMBE A KONYHABÚTOR GYÁRTÁSHOZ? MILYEN TECHNOLÓGIÁK ALAKÍTHATÓK KI?
György László, Anest Csoport, műszaki igazgató
Konyhagyártás kisüzemben tervezéstől csomagolásig – tapasztalatok,mindennapi feladatok, személyes élmények az ipar 4.0 területéről- Kristin Ferenc, ügyvezető.
AZ IMOS RENDSZER FELÉPÍTÉSE ÉS MODULJAI
Déri Péter, IMOS termékmanager
11:15
KAPCSOLÁS A PROMINENT KFT. ÜZEMÉBE
11:30
KÖSZÖNET A HALLGATÓKNAK, ONLINE KÉRDŐÍV MEGOSZTÁSA, KÉRDÉSEK ÉS VISSZAJELZÉSEK, LEHETŐSÉGÉNEK ISMERTETÉSE
11:40
ZÁRÁS