Ugrás a tartalomra

WOOD LIKE AFTER 2023-ban is

2023.07.24.

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség - Fabunio idén is meghirdeti WOOD LIKE AFTER pályázatát, melyre a fa- és bútoriparban, illetve a kreatíviparban frissen végzett vagy elhelyezkedő kezdő szakemberek jelentkezését várjuk bútor és egyéb faipari termékekkel.

A Szövetség kiemelten fontosnak tartja, hogy minden lehetséges eszközzel támogassa a magas színvonalú, funkcionális és formai értékekkel egyaránt rendelkező hazai faipari termékek megszületését, bemutatását és piacra juttatását, ezért immár harmadik alkalommal indítja útjára pályázatát, melynek nyertesei számára a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozat keretein belül, 2023. november 10-től 12-ig ingyenes kiállítási lehetőséget kapnak termékeik bemutatására.

A pályázatra olyan természetes személyek és cégek jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 5 évben léptek a fa-és bútoripar területére, rendelkeznek saját termékkel, illetve vállalják, hogy a kiállítás ideje alatt a standon személyesen is jelen lesznek.

Bármilyen bútoripari termékre vagy fából készült alkotásra nyitottak vagyunk, legyen az szobor, játék, belsőépítészeti dekoráció vagy éppen mindennapi használati tárgy.

A pályázat célja, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtsunk kezdő faipari szakemberek és vállalkozások számára (kortól és cégmérettől függetlenül), valamint, hogy párbeszédet kezdeményezzen a tervezők, a gyártók és a vásárlók között.

A korábbi két kiállításról itt tudsz tájékozódni.

Jelentkezni az alábbi linken tudsz: https://forms.gle/AqUqVETyFAsJHSNJ8

Kiemelt partnereink:

Hungexpo

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 11.