Ugrás a tartalomra

WOOD LIKE AFTER - Jelentkezz!

2022.09.12.

A budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozat keretein belül, 2022. november 04-től 06-ig ingyenes kiállítási lehetőséget biztosítunk olyan kreatív faipari szakemberek és vállalkozások számára, akiknek van piacképes termékük és ezt szeretnék eljuttatni a potenciális vásárlóikhoz, azaz az OTTHONDesign közönségéhez.

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség - Fabunió kimelt célja, hogy minden lehetséges eszközzel támogassa a magas színvonalú, funkcionális és formai értékekkel egyaránt rendelkező hazai faipari termékek megszületését, bemutatását és piacra juttatását. Meggyőződésünk, hogy a design alapvetően demokratikus, mindenkihez szól és mindenki életét jobbá teheti. Hiszünk abban, hogy a szakmánk bővelkedik a feltörekvő tehetségekben, akikkel közösen kitalálhatjuk, megformálhatjuk a faipar jövőjét.

Meggyőződésünk, hogy a design alapvetően demokratikus, mindenkihez szól és mindenki életét jobbá teheti. Hiszünk abban, hogy a szakmánk bővelkedik a feltörekvő tehetségekben, akikkel közösen kitalálhatjuk, megformálhatjuk a faipar jövőjét.

FABUNIO STAND AZ OTTHONDESIGN ŐSZ KIÁLLÍTÁSON

Az OTTHONDesign Ősz saját fejlesztett tartalommal rendelkező, háromnapos kiállítás és vásár, mely elsősorban a lakását átalakító, korszerűsítő vagy új lakásba költöző célcsoportot szólítja meg, a témában érintett szakmai célcsoportokkal (belsőépítészek, lakberendezők, designerek) kiegészítve. A rendezvényre évente 15 ezeren látogatnak el

A WOOD LIKE AFTER kiállítás egységes installációs, valamint grafikai koncepcióval rendelkezik. A beválogatott termékek nem úgynevezett octanorm rendszerű standon kapnak helyet, hanem a design szóhoz méltó vizuális környezet megteremtésében gondolkodunk. A bemutatott tárgyakat egymástól jól elkülönítve jelenítjük meg (az ár feltüntetésével!), mert szeretnénk, ha a tervező vagy a cég képviselője a háromnapos kiállítás alatt végig ott lenne az alkotása mellett és proaktívan értékesítené azt.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A pályázat célja, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtsunk kezdő faipari szakemberek és vállalkozások számára (kortól és cégmérettől függetlenül), valamint, hogy párbeszédet kezdeményezzen a tervezők, a gyártók és a vásárlók között. Olyan természetes személyek és cégek jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 5 évben léptek a fa-és bútoripar területére, rendelkeznek saját termékkel, illetve vállalják, hogy a kiállítás ideje alatt a standon személyesen is jelen lesznek.

Bármilyen bútoripari termékre vagy fából készült alkotásra nyitottak vagyunk, legyen az szobor, játék, belsőépítészeti dekoráció vagy éppen mindennapi használati tárgy. Az alkotásnak / terméknek mindenképpen legyen ára, tehát eladásra és ne csak bemutatásra, kiállításra szánd! A terméked lehet egyedi, kis, közepes vagy nagy szériában gyártott is. Mindenképpen fontos, hogy ne egy prototípus fázisban lévő munkával pályázz!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a termékednek el kell férnie a közös standon, illetve, ha extra méretű, súlyú vagy bonyolult összeszerelést, extra installálást igénylő munkával pályázol, a standépítés és -bontás során felmerülő többletmunkát és költségeket neked kell vállalnod!

Kérünk, hogy az oldalunkról letöltött jelentkezési lapot hiánytalanul kitöltve, a kért termékfotókkal együtt, szeptember 30-ig küldd el nekünk az iroda@fabunio.hu e-mail címre!

A hiányos kitöltésből eredő pontatlanságokért felelősséget nem vállalunk. A pályázat beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a bemutatkozó dokumentumokat a Fabunió és az OTTHONDesign Ősz vásár kommunikációs céljaira szabadon felhasználhatja. A pályázatra történő jelentkezés önmagában nem jelent kiállítási jogot. A pályázó nem lehet a zsűri tagja vagy annak hozzátartozója.

Jelentkezési határidő: 2022.09.30. (péntek) 24:00

Jelentkezők értesítése: 2022.10.10.

Webes megjelenés: 2022.10.14.

Kiállítás építése: 2022.11.03.

Kiállítási időszak: 2022.11.04-06.

Bontás ideje: 2022.11.06.

INFORMÁCIÓK AZ ELBÍRÁLÁSRÓL

A WOOD LIKE AFTER kiállításon való részvétel ingyenes, de a limitált standméret miatt pályázathoz kötött.

A kiállításra kerülő tárgyakat a Fabunió által felkért szakmai zsűri választja ki.

Bírálati szempontok:

  • az alkotás / termék funkcionális értékei
  • kivitelezés színvonala
  • egyediség
  • formai minőség
  • fenntarthatóság
  • versenyképes ár-érték arány

További információkért keressétek a Fabunio iroda munkatársait a

+36306895206-os telefonszámon, vagy

e-mailben az iroda@fabunio.hu-n.

 

Adatbekérő (232 KB)
Kiírás (6.84 MB)