Ugrás a tartalomra

A WOODigital második nemzetközi találkozója

2021.06.07.

A második nemzetközi WOODigital találkozóra 2021. május 26-án került sor a Zoom Online Platformon keresztül. Bár a partnerek a Covid-19 járvány okozta korlátozások miatt nem utazhattak el személyesen Budapestre, a találkozó jó hangulatban, eredményesen és dinamikusan telt.

A találkozót egy kötetlen beszélgetés nyitotta, majd a projekt partnerek egy élő csapatépítő kvízen mérték össze tudásukat a magyar kultúráról.

Ezt követően a partnerek bemutatták az öt projektországban nemzeti szinten szervezett első fókuszcsoportos felmérés eredményeit és a résztvevők visszajelzéseit. A GMIT (Írország) bemutatta a frissített képzési tartalmat, beleértve a Woodworkers 4.0 elnevezésű új és innovatív képzési modulok és alfejezetek címeit és struktúráját. Ezután a projekt koordinátora, a MEDEF (Franciaország) vette át a szót, amely során a képzés akkreditációjáról esett szó. Végül az összes WOODigital partner megvitatta a 2. fókuszcsoport megszervezését, amelynek középpontjában a módszertan és a képzési tartalom áll.

A találkozó során sikerült meghatározni a következő lépéseket és a tennivalók listáját, így garantálva a projekt előrehaladását és hatékony végrehajtását a következő hetekben, hónapokban. A találkozó kiváló alkalom volt arra, hogy fokozzuk a WOODigital partnerek elkötelezettségét az európai famegmunkáló ipar számára egyedülálló és innovatív képzési anyagok fejlesztése iránt. 

Remélhetőleg az egészségügyi helyzet javulni fog, az utazási korlátozásokat pedig hamarosan megszüntetik, így a projekt partnerei személyesen találkozhatnak a következő olaszországi transznacionális találkozón.

A hír a WOODigital első hírlvelében is megjelent, amit alább tudsz letölteni.

A projektről bővebben itt tájékozódhatsz.