Ugrás a tartalomra

Állásbörzék

Bútorszövetség állásbörze 2016

Az állásbörzével egy olyan szakmai fórumot kívánunk megteremteni, ahol a cégeknek lehetőségük nyílik a tehetség felismerésére, megismerkedhetnek a diákokkal és munkáikkal, valamint elkezdhetik a jövő szakembereinek a gondozását.

2016 februárjában a Bútorszövetség és a BKIK közös szervezésében egyszerre több száz végzős faipari szakemberrel találkozhatott számos faipari cég.

2016 májusában és decemberében a Soproni Egyetem lehetőséget teremtett arra, hogy hazai vállalatok vezetői és munkatársai, mint potenciális munkaadók és a jövő munkavállalói és az SKK hallgatói közvetlen kapcsolatba léphessenek egymással, tapasztalatot cserélhessenek és megismerkedhessenek egymás terveivel, elvárásaival, projektötleteket és projekteket generálhassanak.

2017 februárjában a BKSZC Kozma Lajos Faipari Szakgimnáziuma a Budapesti Műhely alapítvánnyal közösen lehetőséget kínált faipari cégek bemutatására és rapid randi típusú állásbörzén való részvételre. A rendezvényre meghívást kaptak a 2017-ben végző kozmás faipari technikusok és lakberendezők, valamint az elmúlt években technikusi oklevelet szerzett tanulók, és a soproni faipari egyetemen végzős diákjai.

A HUNGEXPO Zrt. a CONSTRUMA szakmai állásbörzét és workshopot szervezett 2017. április 5-9. között a diákok számára a RANDSTAD támogatásával. A faiparból több 100 diák érkezett az eseményre, ahol megtanították a diákoknak, hogyan tudnak megfelelő önéletrajzot írni, hogyan tudják képviselni magukat egy bértárgyaláson, mire számíthatnak egy állásinterjún vagy éppenséggel mennyivel és miben lesz másabb az életük a munkába állást követően.