Ugrás a tartalomra

MIÉRT CSATLAKOZZ A FABUNIÓHOZ?

A tagság előnyei

Ágazati aktualitások

A Fabunio minden, ágazatot érintő hírről értesül és tagjai részére elérhetővé teszi. Ha szeretnél naprakész tudással rendelkezni az ágazatot illetően, platformokra látogatva mindezt gyorsan, felesleges erőfeszítések nélkül elérheted.

Közösség

A Fabunio egy élő, aktív közösség, ahol szakmailag építő, gazdaságilag előnyös kapcsolatok építésére is lehetőség van. Szakmai konferenciáink és kötetlen programjaink alatt számos lehetőséget kínálunk arra, hogy közösségünk minél többféleképpen találkozzon és erősödjön.

Tudásmegosztás

A Fabunió tudása nyitott az egész tagság számára. Célunk, hogy a hazai fa- és bútoripar nemzetközi szinten is naprakész, gazdasági tényezővé váljon, ennek érdekében kutatásokat végzünk, konferenciákat szervezünk és külső publikációknak biztosítunk platformot.

Oktatás

Az egész ágazat számára kiemeleten fontos utánpótlásképzést sokrétűen támogatjuk: az általános iskolások pályaorientációjától kezdve, a felsőoktatási képzések fejlesztésében részt veszünk annak érdekében, hogy a következő generációk is pályájukat megelégedve, elhivatottan tevékenykedjenek az ágazatban.

Pályázatok

A Szövetség tagjai számára is releváns eredményekkel bíró pályázatokon indul és olyan pályázatokat ajánl, melyeken tagja sikeres részvételük esetén hosszútávú előnyhöz juthatnak.

Ágazati fejlesztés

Az ágazatot a fenntarthatóság és hozzáadott értékek termelése felé orientáljuk, elősegítve ezzel tagjaink egyéni fejlődését, stabilitását és vállalkozásuk láthatóságának és gazdaságának növekedését.